måndag 4 januari 2016

Lite mer om mig

Bjuder på en lite äldre bild. Den här är tagen i Turkiet. Jag var gravid med vårt tredje barn.
Hej på er!
Jag tänkte presentera mig själv lite bättre för er som inte känner mig. Jag hittade lite frågor som jag tänkte att jag kunde svara på för att ge er ett litet hum om vem jag är :-).

Vad heter du? 
Jag heter Jenny!

Hur gammal är du? 
Jag är 29 år. 

Varför heter din blogg som den gör?
Egentligen så är det dålig fantasi. Men i köket lever man ju en stor del av sitt liv, så varför inte döpa bloggen till det? Jag har ju dessutom tänkt att dela mycket om mat på bloggen.

Vad bloggar du om? 
Jag kommer att blogga om mat och annat som berikar mitt liv (inredning, pyssel, barnkläder mm).

Vad jobbar du med? 
Jag studerar till vårdadministratör eller medicinsk sekreterare. Jag har precis påbörjat termin tre av fyra. Äntligen känner jag att jag har hittat helt rätt i mitt yrkesval.

Vad gör dig glad? 
Jag blir glad av att göra saker. Det spelar ingen större roll vad det är... jag är en sån där människa som kan bli superglad av en storstädning ;-). Sen blir jag självklart glad av att vara tillsammans med min familj.

Vad gör dig ledsen?
Jag blir ledsen över sjukdomar, krig och annat elände som drabbar människor. Särskilt ledsen blir jag när det drabbar barn.

Din favoriträtt? 
Kåldolmar! Min mormor gjorde alltid kåldolmar när jag var liten. Jag var helt galen i dem och kunde äta hur många som helst. :-O

Något som du kommer tänka extra mycket på under det här året? 
Jag jag har bestämt mig för att sköta om min hälsa det här året. Komma igång med träning och försöka äta lite nyttigare.

Om du har något som du funderar över så lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-).

Kram /Jenny

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar